Pozvánka na jubilejní 150. výměnném setkání KŽC dne 14. 12. 2013

3.12.2013 Praha

Klub železničních cestovatelů si vás dovoluje co nejsrdečněji pozvat na jubilejní, již 150. výměnné setkání KŽC, které proběhne v sobotu 14. 12. 2013. V tento den oslavíme 150. výměnné setkání. Tuto akci pořádá Klub železničních cestovatelů nepřetržitě od roku 1989! Na této akci budete mít příležitost předvánočního nákupu předmětů s železniční tématikou. Setkání se koná od 7 do 11 hodin v prostorách kulturního sálu železniční stanice Praha hlavní nádraží.

Na tomto výměnném setkání budou v prodeji nové zahraniční knižní jízdní řády 2014 železničních správ ZSSK (Slovensko), MÁV (Maďarsko) a CFR (Rumunsko). Dále zde budete moci navštívit stánek železničního serveru ŽelPage, který bude nabízet své předměty z e-shopu vč. nového nástěnného kalendáře 2014. Se svým stánkem přijede i firma SAXI ze Zdic, která bude mít také v nabídce nové kalendáře, železniční publikace, pohlednice, pexesa, omalovánky aj.

Rovněž si budete moci zakoupit i různé další hodnotné a cenné předměty, jako jsou třeba železniční a dopravní publikace, jízdenky, starší jízdní řády, dopravní předpisy, odznaky, mapy, fotografie, železniční DVD, modely a modelářské potřeby značek MERKUR, ROCO, PICO, TILLIG, BRAWA aj. a další předměty, jak železniční povahy, tak i z oboru MHD, tuzemského původu i z ciziny. Předměty je zde možné samozřejmě i prodat nebo vyměnit.

Využijte sběratelské setkání k nákupu vánočního dárku. Je to ideální příležitost! Přístup do kulturního sálu ve 2. patře Fantovy budovy je z 1. nástupiště naproti čekárně ČD Lounge. Veškeré informace získáte na telefonním čísle 606 366 199.

Foto: 353