Máte zájem o nové JŘ ZSSK, PKP a MÁV?

8.12.2011 Praha

Pak přijďte tuto sobotu na poslední předvánoční výměnné setkání, které se bude konat od 7 do 11 hodin opět v prostorách kulturního sálu železniční stanice Praha hlavní nádraží. Uvedené zahraniční jízdní řády pro období let 2011/2012 se právě tuto sobotu budou na Výměnném setkání Klubu železničních cestovatelů exkluzivně prodávat. Velice srdečně Vás zveme k návštěvě akce, kde můžete zakoupit značné množství i jiných sběratelských předmětů, které spojuje železniční tématika a modelářství. Věříme, že některý z nich Vás může velice mile překvapit.

Při návštěvě výměnného setkání můžete vedle nových jízdních řádů okolních železničních správ získat i různé další hodnotné a cenné předměty, jako jsou třeba publikace, jízdenky, předpisy, odznaky, mapy, fotografie, archiválie, tiskopisy, železniční DVD, modely všech měřítek, modelářské potřeby a další předměty, jak železniční povahy, tak i z oboru městské hromadné dopravy, tuzemského původu i z ciziny. Předměty je zde možné zakoupit i prodat. Můžete je vyměnit, či třeba jen doplnit chybějící článek Vaší pěkné sbírky.

Využijte sběratelské setkání k nákupu vánočního dárku. Je to ideální příležitost! Přístup do kulturního sálu ve 2. patře výpravní budovy je z 1. nástupiště naproti čekárně ČD Lounge. Dál Vás již povedou šipky. Veškeré informace lze získat na telefonním čísle 606 366 199 nebo zde na našich stránkách v sekci Výměnná setkání KŽC.

Foto: 206